Φυτικό Πήλινγκ

ΦΥΤΙΚΟ Peeling Dr Schrammek

GREEN PEEL – HERBAL PEELING BY SCHRAMMEK

Θεαματικά αποτελέσματα με δέρμα που έχει  ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ… Λαμπερό, Νεανικό & Όμορφο.

GREEN PEEL FRESH UP

Η ήπια αγωγή για ένα άμεσα λαμπερό και σφριγηλό δέρμα χωρίς καμία απολέπιση. Εξαιρετική αντιγηραντική και ρυθμιστική μέθοδος, τόσο προληπτικά, όσο και θεραπευτικά. Ισχυρά αναπλαστική και τονωτική. Μπορεί να επαναληφθεί κάθε 7-10 ημέρες. Προτείνουμε πάντα μια σειρά από πολύτιμα προϊόντα που θα βοηθήσουν τα δέρμα σας να αναπλαστεί, να ρυθμιστεί και να δώσουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε για το πρόσωπό σας.

 

GREEN PEEL ENERGY

Η αγωγή μέτριας απολέπισης για την θεραπεία και την απομάκρυνση των επίκτητων βλαβών του δέρματος. Προσφέρει ενέργεια, δύναμη και σφριγηλότητα στο δέρμα. Εξαιρετική για περιπτώσεις ακμής και υπερμελάγχρωσης. Μπορεί να επαναληφθεί κάθε 15 -20 ημέρες. Προτείνουμε πάντα μια σειρά από πολύτιμα προϊόντα που θα βοηθήσουν τα δέρμα σας να αναπλαστεί, να ρυθμιστεί και θα δώσουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε για το πρόσωπό σας.

 

GREEN PEEL CLASSIC

Η αγωγή βαθιάς απολέπισης και ανάπλασης για την ταχύτερη θεραπεία όλων των προβλημάτων. Παράλληλα μπορεί να αντιμετωπίσει βαθιά και χρόνια δερματολογικά προβλήματα. Το βάθος και η δράση του ξεπερνά κάθε καλλυντική ή ακόμη και μηχανική προσέγγιση με τον πιο ασφαλή τρόπο. Δημιουργεί πραγματικά ένα νέο δέρμα μέσα σε 5 ημέρες. Μπορεί να επαναληφθεί κάθε 25 – 30 ημέρες. Προτείνουμε πάντα μια σειρά από πολύτιμα προϊόντα που θα βοηθήσουν τα δέρμα σας να αναπλαστεί, να ρυθμιστεί και θα δώσουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε για το πρόσωπό σας.

Στις GREEN PEEL ENERGY και GREEN PEEL CLASSIC θεραπείες απαιτείται μία αποθεραπεία μετά από 5 ημέρες για να ολοκληρωθεί η αποτελεσματική θεραπευτική μέθοδος του GREEN PEEL.

Το GREEN PEEL είναι μία βραβευμένη, απόλυτα φυσική θεραπεία, με αποκλειστικά φυτικά συστατικά, τα οποία έχουν αποδείξει την επιτυχία τους παγκοσμίως.

Το πολύτιμο μίγμα του GREEN PEEL αποτελείται από 11 βότανα, πλούσια σε βιταμίνες, ορυκτά και ένζυμα που αλληλοεπιδρούν μεταξύ τους για την επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων.

Το GREEN PEEL χωρίς κανένα χημικό πρόσθετο και χωρίς οξέα, αποτελεί την πιο δυναμική αλλά παράλληλα φυσική και ασφαλή μέθοδο απολέπισης και ανάπλασης.

Το GREEN PEEL εδώ και 60 χρόνια θεραπεύει τα ακόλουθα δερματικά προβλήματα:

  • Σμηγματορροϊκά δέρματα, ακνεϊκά δέρματα, δέρματα με διεσταλμένους πόρους
  • Ακάθαρτα δέρματα, κυστική ακμή, σημάδια ακμής
  • Δέρματα με πρόωρη γήρανση, ρυτίδες, χαλάρωση
  • Ώριμα ή Φωτογηρασμένα δέρματα
  • Υπερμελαγχρώσεις διαφόρων αιτιολογιών (ορμονικής προέλευσης, φαρμάκων, έκθεσης στον ήλιο κ.α.)

Κόστος: 70€ – 120€

Αποθεραπεία: 40€ – 50€

Φυτικό Πήλινγκ

Contact with model

Interested in this model?
Send your request!

Προηγουμενο